Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CSM International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Protectia familiei si proprietatii dvs.

Prin departamentul tehnic asiguram instalarea de sisteme de alarma si detectoare de fum de ultima generatie. Continental Security Management ofera servicii de monitorizare 24h/24h, 7 zile din 7.

In cazuri de urgenta o echipa mobila inarmata va ajunge imediat pentru a inspecta imobilul si imprejurimile. In caz de incediu, operatorii nostrii, prin dispecerat, apeleaza imediat serviciul de pompieri.

Servicii de securitate pentru spatii comerciale si servicii de prevenire a pierderilor;

Acest serviciu asigura protejarea clientilor, personalului si a produselor dumneavoastra prin agenti de paza in locatie, instruiti special pentru supravegherea si asigurarea ordinii in mall-uri, depozite sau alte locatii similare. Acestia pot lucra fie in uniforma, fie in civil, in functie de cerintele clientului.

Servicii de paza industriale si pentru birouri;

Prin acest serviciu asiguram paza si supravegherea pentru incinte industriale sau comerciale: fabrici, banci, hoteluri, muzee, clinici medicale, cladiri de birouri.

Atributille agentilor delegati includ: controlul accesului auto si persoane, supravegherea instalatiilor, prevenirea pierderilor, servicii de receptie, servicii de escorta a vizitatorilor si angajatilor, patrule mobile, reactie in caz de urgenta, evacuare si salvare de vieti.
Din Gura in Gura